fbpx

Je SPÁNOK vášho dieťatka PROBLEMATICKÝ a ťažko sa vám zavádzajú zmeny?

Objavte TAJOMSTVO SENZORICKEJ REGULÁCIE
a ako môže pomôcť k lepšiemu a kvalitnejšiemu spánku vášho dieťatka.

SENZORICKÁ REGULÁCIA A JEJ VPLYV NA SPÁNOK
 Online kurz, ktorý vás naučí ako pomôcť dieťatku s reguláciou

V tomto kurze sa naučíte efektívne regulovať senzorické vnímanie vášho dieťatka. Kurz je navrhnutý tak, aby pomohol rodičom pochopiť a riešiť senzorické potreby ich bábätiek i starších detičiek, tak, aby mali pozitívny vplyv na ich spánok.

Tento kurz je IDEÁLNY pre rodičov, ktorí:

Sú vyčerpaní neustálym nepokojným spánkom a hľadajú riešenie

Chcú lepšie pochopiť senzorické potreby svojich detí

Chcú vedieť, akým spôsobom svoje dieťatko regulovať a upokojovať

Hľadajú efektívne spôsoby, ako zlepšiť kvalitu spánku a celkovú pohodu svojho dieťaťa

Je toto VAŠE DIEŤATKO?

Ak sa nachádzate v jednej z týchto skupín,
STE NA SPRÁVNOM MIESTE a tento kurz je pre vás!

Prečo je senzorická regulácia dôležitá?

Senzorická integrácia a správne senzorické spracovanie sú kľúčové pre celkovú pohodu a zdravie vášho dieťatka. Bez optimálneho senzorického spracovania môže byť vaše dieťatko nepokojné, preťažené alebo neschopné pokojne zaspať.

Správna senzorická regulácia môže byť rozdielom medzi nepokojným, podráždeným dieťatkom a spokojným dieťatkom.

Tento kurz vám poskytne nástroje a techniky, ktoré vám pomôžu lepšie porozumieť a regulovať senzorické potreby vášho dieťatka. 

Regulácia centrálneho nervového systému vášho dieťatka je základným stavebným kameňom k lepšiemu spánku vášho dieťatka. 

Ak je dieťatko regulované, tak zmeny v spánku sa zavádzajú jednoduchšie a dieťatko na ne rýchlejšie nabieha.

Senzorická regulácia však nie je len o spánku, ale aj o celkovom vývine a spokojnosti vášho dieťatka.
Pomôže mu lepšie sa prispôsobiť každodenným aktivitám a vybudovať pevné základy pre zdravý a šťastný život.

Ako rodič ste pravdepodobne čelili nespočetným nepokojným nociam a vyčerpávajúcim dňom. Vaše dieťatko môže mať problémy so spánkom, ktoré spôsobujú jeho nepokoj a podráždenosť. Možno ste vyskúšali rôzne metódy na zlepšenie spánku, ale nič sa nezdá byť trvalým riešením. Často sa cítite bezmocne, keď vidíte svoje dieťatko bojovať so zaspávaním a vy sami trpíte nedostatkom spánku.
Vaše dieťatko môže prejavovať známky senzorickej nerovnováhy, ako je nadmerná stimulácia alebo naopak, nedostatočná stimulácia, ktoré ovplyvňujú jeho schopnosť pokojne zaspať. Tieto problémy môžu byť frustrujúce a vyčerpávajúce pre vás aj pre vaše dieťatko.

Chápeme, že tento neustály boj so spánkom vás priviedol k hľadaniu riešení a informácií o tom, ako by ste mohli pomôcť svojmu dieťatku lepšie spať.

Sme tu, aby sme vám pomohli.

Náš kurz je navrhnutý tak, aby riešil práve tieto problémy. Poskytneme vám nástroje a techniky, ktoré potrebujete na to, aby ste mohli efektívne regulovať senzorické vnímanie vášho dieťatka.

Pomôžeme vám zistiť, prečo vaše dieťatko zápasí so spánkom, a ukážeme vám, ako môžete tieto problémy prekonať a dosiahnuť lepší spánok pre vás aj pre vaše dieťatko.

Prečo práve TENTO KURZ?

1

V našej praxi sa často stretávame s rodičmi, ktorí dodržiavajú všetky zaužívané pravidlá pre dobrý spánok, no ich dieťatko aj tak zápasí s problémami so zaspávaním. Zistili sme, že mnohokrát je problém v senzorickej regulácii – dieťatko môže byť buď prestimulované, alebo naopak, má nedostatok stimulov, čo vedie k dysregulácii.

2

Toto pochopenie nás viedlo k vytvoreniu kurzu, ktorý je unikátny svojím zameraním. V tomto kurze sa nebudeme venovať nastavovaniu denného režimu alebo meneniu spôsobu zaspávania. Namiesto toho sa zameriavame výlučne na reguláciu zmyslových vnemov ako prvý a zásadný krok k zlepšeniu spánku vášho dieťatka.

3

Každý modul kurzu je zameraný na jeden konkrétny zmysel. Rodičia sa naučia, aké aktivity sú dôležité pre každý zmysel a ako spracovávanie podnetov z jednotlivých zmyslov ovplyvňuje spánok. Tento štruktúrovaný prístup nám umožňuje ponúknuť konkrétne a účinné riešenia pre problémy so spánkom, ktoré sú spôsobené senzorickou dysreguláciou.

4

Náš jedinečný prístup pomohol už mnohým rodičom skrátiť čas zaspávania ich detí a dosiahnuť pokojnejšie noci. Sme presvedčení, že aj vy môžete dosiahnuť rovnaké výsledky, a preto sme vytvorili tento kurz, aby ste mali všetky potrebné nástroje a informácie na dosah ruky.

Predstavte si, ako sa váš život zmení, keď vaše dieťatko začne pokojne spať.

žiadne nekonečné noci plné nepokoja a vyčerpania.

Namiesto toho sa môžete tešiť na večery, keď vaše dieťa rýchlo a pokojne zaspí, a vy budete mať čas pre seba alebo na odpočinok.

Pomocou NÁŠHO KURZU:

NAUČÍTE SA

Ako efektívne regulovať senzorické vnímanie vášho dieťatka,
čo povedie k kratšiemu času zaspávania a dlhšiemu, kvalitnejšiemu spánku.

DOSIAHNETE

Vaše dieťatko bude počas dňa menej podráždené a viac spokojné, čo vám umožní stráviť spolu viac kvalitného času bez stresu a napätia.

Predstavte si BUDÚCNOSŤ, kde:

Prejdite od frustrácie a vyčerpania
K SPOKOJNOSTI A POHODE.

Vaše dieťatko bude mať pevný základ pre zdravý a šťastný život, a vy budete mať viac energie a radosti zo spoločných chvíľ.

Predstavujeme vám náš online kurz 
SENZORICKÁ REGULÁCIA A JEJ VPLYV NA SPÁNOK

Tento kurz je navrhnutý tak, aby vás a vaše dieťatko previedol krok za krokom procesom senzorickej regulácie. S deviatimi modulmi plnými praktických informácií a techník sa naučíte, ako efektívne zlepšiť spánok vášho dieťaťa pomocou senzorických aktivít.

Kurz zahŕňa 9 komplexných modulov, ktoré sa podrobne zaoberajú rôznymi aspektmi senzorickej integrácie a jej vplyvom na spánok vášho dieťatka.
Každý modul je štruktúrovaný tak, aby ste získali porozumenie a praktické techniky na zlepšenie spánku prostredníctvom regulácie jednotlivých zmyslov.

Čo vám KURZ ponúka:

1

Pochopenie senzorickej integrácie: Dozviete sa, ako funguje senzorická integrácia, vrátane základov nervového systému a jeho vplyvu na spánok.

2

Praktické regulačné techniky: Každý modul ponúka konkrétne aktivity a techniky pre reguláciu jednotlivých zmyslov, ako sú hmat, propriocepcia, vestibulárny systém, interocepcia, zrak, sluch, chuť a čuch.

3

Zlepšenie spánku: Naučíte sa, ako každá z týchto techník priamo ovplyvňuje spánok vášho dieťatka, a získate nástroje na to, aby ste mohli tieto poznatky efektívne aplikovať.

Tento kurz je navrhnutý tak, aby ste mali všetky potrebné informácie a nástroje na dosah ruky a mohli tak zlepšiť kvalitu spánku vášho dieťatka prostredníctvom senzorickej regulácie.

Pripravte sa zmeniť spánkové návyky vášho dieťatka a získať pokojné noci s naším kurzom Senzorická regulácia a jej vplyv na spánok!

CENA KURZU: 40 EUR

Čo ZÍSKAVATE:

Kliknite na tlačidlo „Objednať“ a začnite cestu k lepšiemu spánku pre vaše dieťatko EŠTE DNES!
Neváhajte a prihláste sa teraz.

Aby sme vám pomohli dosiahnuť čo najlepšie výsledky a uľahčili vašu cestu k lepšiemu spánku vášho dieťatka, prichádzajú s kurzom aj tieto

BONUSOVÉ MATERIÁLY:

BONUS 1: SPRIEVODCA KURZOM

Čo obsahuje: Zhrnutie všetkých aktivít zo všetkých modulov.

Výhody: Umožní vám rýchlo a jednoducho nájsť potrebné informácie a aktivity, ktoré môžete okamžite aplikovať.

BONUS 2: Tabuľka aktivít senzorickej regulácie

Čo obsahuje: Prehľadná tabuľka s aktivitami senzorickej regulácie.

Výhody: Pomôže vám identifikovať, aké aktivity sú najvhodnejšie pre vaše dieťatko, čím uľahčíte a zrýchlite proces zlepšovania jeho spánku.

Nechajte sa INŠPIROVAŤ PRÍBEHMI RODIČOV,
ktorí vďaka nám dosiahli pokojné noci pre svoje deti.

Naučte sa regulovať vaše dieťatko s naším kurzom
SENZORICKÁ REGULÁCIA A JEJ VPLYV NA SPÁNOK

Čo KURZ OBSAHUJE:

SENZORICKÁ REGULÁCIA
A JEJ VPLYV NA SPÁNOK

40
  • 9 modulov s celkovým obsahom 2,5 hodiny video lekcií, ktoré môžete sledovať vlastným tempom. Každý modul obsahuje 3 lekcie vo forme video prezentácie, ktoré trvajú od 3 do 16 minút.
  • Moduly pokrývajúce všetky zmysly: Naučíte sa, ako regulovať zmyslové vnímanie vášho dieťaťa a zlepšiť tak jeho spánok.
  • BONUS 1: Sprievodca kurzom: Zhrnutie všetkých aktivít zo všetkých modulov, ktoré vám uľahčia aplikáciu naučených techník.
  • BONUS 2: Tabuľka aktivít senzorickej regulácie: Prehľadná tabuľka s aktivitami, ktorá vám pomôže identifikovať najvhodnejšie aktivity pre vaše dieťatko.

Kliknite na tlačidlo „Objednať“ a začnite cestu k lepšiemu spánku pre vaše dieťatko EŠTE DNES!
Začnite zlepšovať spánok vášho dieťatka hneď teraz.
Prihláste sa do kurzu a využite všetky výhody, ktoré ponúkame!

Ukážky z KURZU

Chcete vedieť, čo presne vás čaká v našom kurze Senzorická regulácia a jej vplyv na spánok? Pozrite si tieto ukážky z našich lekcií a presvedčte sa sami o prínose tohto kurzu pre vás a vaše dieťatko.

VIDEO 1: Ukážka aktivít proprioceptickej regulácie

VIDEO 2: Ako vestibulárny systém ovplyvňuje spánok?

Tieto ukážky sú zostrihom z dvoch lekcií.
Neváhajte a PRIDAJTE SA K STOVKÁM SPOKOJNÝCH RODIČOV, ktorí už objavili tajomstvo lepšieho spánku pre svoje dieťatko!

Dovoľte mi, aby som sa vám predstavila…

Volám sa Veronika Pružinská a spánku detí a dospelých sa venujem viac ako 5 rokov. Pomohla som zlepšiť spánok viac ako 1000 rodinám a jednotlivcom.

Ako psychologička kladiem dôraz na individualitu každého klienta a snažím sa zlepšiť spánok spôsobom a tempom, ktoré vyhovuje nielen dieťatku, ale aj rodičom. Štúdium psychológie som absolvovala na Fakulte sociálnych vied a zdravotníctva UKF v Nitre. Počas štúdia som pracovala ako dobrovoľník na Detskej Linke Záchrany a ako Neurofeedback asistent v Centre špeciálno-pedagogického poradenstva DYS-CENTRUM.

Po ukončení štúdia som pracovala ako psychológ v rôznych centrách poradenstva a tiež ako školská psychologička na základnej škole. Mám skúsenosti aj ako supervízorka na Detskej Linke Záchrany a s vedením ľudí v korporátnej spoločnosti. Momentálne pôsobím ako psychologička a spánková poradkyňa pre deti a dospelých.

Prečo mi môžete DÔVEROVAŤ?

Odbornosť a kvalifikácia

Vďaka môjmu vzdelaniu a skúsenostiam v oblasti psychológie a spánkového poradenstva vám môžem poskytnúť odborné a individuálne prispôsobené rady.

Praktické skúsenosti

Pomohla som už viac ako 1000 rodinám zlepšiť spánok a tým aj celkovú kvalitu ich života.

Dôraz na duševné zdravie

Spánok je základná potreba, ktorá výrazne ovplyvňuje kvalitu života. Svojimi poznatkami a prístupom vám pomôžem dosiahnuť lepší a pokojnejší spánok pre vaše dieťatko.

Kvalita spánku ovplyvňuje celkovú kvalitu života.
Či už ide o deti alebo o dospelých, spánok je jednou zo základných potrieb, ktoré musíme naplniť, aby sme mohli optimálne fungovať.

Preto som vytvorila tento kurz, aby som vám pomohla zlepšiť spánok vášho dieťatka a celkovo prispela k vašej rodinnej pohode.

Možno sa obávate, že dobrý spánok vášho dieťatka sa dá dosiahnuť len metódou vyplakania, čo je často stresujúce pre dieťatko aj pre rodičov. Je dôležité zdôrazniť, že NIE JE NUTNÉ NECHAŤ DIEŤATKO VYPLAKAŤ, aby sa naučilo dobre spať.

Náš kurz vám ukáže INÝ PRÍSTUP.

Senzorická regulácia ako RIEŠENIE

Pomocou senzorickej regulácie môžeme dieťatku pomôcť dosiahnuť lepší spánok prirodzeným a jemným spôsobom. Tento prístup zahŕňa:

Dôkazy z PRAXE

Tu sú skúsenosti niektorých našich spokojných rodičov:

Náš prístup je osvedčený a rodičia dosahujú výrazné zlepšenie spánku svojich detí bez toho, aby museli používať stresujúce metódy. Dôverujte našim skúsenostiam a odbornosti a zistite, ako senzorická regulácia môže zmeniť spánok vášho dieťatka k lepšiemu.

Tento KURZ JE PRE VÁS, ak:

Ak spĺňate niektoré z týchto kritérií, náš kurz Senzorická regulácia a jej vplyv na spánok je presne pre vás!

Často kladené otázky

Nie, tento kurz sa nezameriava na techniky samostatného zaspávania. Kurz je zameraný na senzorickú reguláciu, ktorá je základným krokom k zlepšeniu spánku dieťatka. Keď je dieťatko regulované vieme ľahšie zavádzať zmeny v spôsobe uspávania. Tento kurz je prvým krokom na ceste k lepšiemu spánku.

Nie, kurz neobsahuje informácie o nastavení režimu. Zameriavame sa výhradne na reguláciu zmyslov, pretože dieťatko, ktoré nie je regulované má problémy so spánkom. Až keď je dieťatko regulované, vieme sa pozrieť na nastavenie režimu.

Kurz obsahuje 9 modulov s 3 lekciami v každom module, celkovo teda 27 lekcií. Každá lekcia má formu video prezentácie a trvá od 3 do 16 minút, celkovo 2,5 hodiny obsahu.

Áno, po zakúpení kurzu získate okamžitý prístup ku všetkým modulom a môžete ich sledovať vlastným tempom podľa vašich potrieb.

Získajte OKAMŽITÝ PRÍSTUP k tomuto jedinečnému kurzu a vylepšite spánok svojho dieťatka!

Čo všetko ZÍSKAVATE:

Modul 1: Úvod do senzorickej integrácie

Modul 1/A: Čo je senzorická integrácia?
Modul 1/B: Senzorická integrácia a spánok
Modul 1/C: Ako funguje nervový systém?

Modul 2: Hmat

Modul 2/A: Ako vnímame hmatom?
Modul 2/B: Dotyková regulácia
Modul 2/C: Spánok a dotyková regulácia

Modul 3: Propriocepcia

Modul 3/A: Ako vnímame propriocepciou?
Modul 3/B: Proprioceptická regulácia
Modul 3/C: Spánok a regulácia propriocepcie

Modul 4: Vestibulárny systém

Modul 4/A: Ako vnímame vestibulárnym systémom?
Modul 4/B: Regulácia vestibulárneho systému
Modul 4/C: Spánok a regulácia vestibulárneho systému

Modul 5: Interocepcia

Modul 5/A: Ako vnímame interocepciou?
Modul 5/B: Interoceptická regulácia
Modul 5/C: Spánok a regulácia interocepcie

Modul 6: Zrak

Modul 6/A: Ako vnímame zrakom?
Modul 6/B: Zraková regulácia
Modul 6/C: Spánok a zraková regulácia

Modul 7: Sluch

Modul 7/A: Ako vnímame sluchom?
Modul 7/B: Sluchová regulácia
Modul 7/C: Spánok a sluchová regulácia

Modul 8: Chuť

Modul 8/A: Ako vnímame chuťou?
Modul 8/B: Chuťová (orálna) regulácia
Modul 8/C: Spánok a chuťová regulácia

Modul 9: Čuch

Modul 9/A: Ako vnímame čuchom?
Modul 9/B Čuchová regulácia
Modul 9/C Spánok a čuchová regulácia

BONUS 1

Sprievodca kurzom so zhrnutím všetkých aktivít

BONUS 2

Tabuľka aktivít senzorickej regulácie, ktorá pomôže zistiť, aké aktivity sú vhodné pre vaše dieťatko

Získajte všetko toto za iba 40 EUR!
Nezmeškajte túto príležitosť pomôcť svojmu dieťatku k lepšiemu spánku a zlepšite kvalitu života celej rodiny UŽ DNES!

2024 © Veronika Pružinská | Obchodné podmienky | Kontakt